IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Het plot

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sergio di Vagno
Chief
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 10-07-13
Leeftijd : 22

Karakter Kaart
Leeftijd:: 25
Liefde: I've got no time for love

BerichtOnderwerp: Het plot   ma jul 15, 2013 7:36 am

PLOT

1401, het begin van de 15e eeuw en het begin van de Renaissance. Dat is het begin waar zich dit allemaal afspeelt. De cultuur van de klassieke oudheid is als herboren en mensen zijn actief bezig om het er het mooiste van te maken. De gebouwen uit de oudheid worden weer gerestaureerd. Maar niet alleen oude dingen ontstaan opnieuw. Ook nieuwe dingen ontstaan. Zo worden er zelfs hele nieuw continenten ontdekt, de melkweg en het gebruik van papier. Veel nieuwe ontwikkelingen dus met mensen die er hard voor werken. Dat moest ook wel aangezien ze net een paar decennia uit een crisis zijn.
Behalve gewone mensen die druk bezig zijn met geschiedenis schrijven gebeuren er nog veel meer dingen maar weinigen van weten. Dit is echter al wel een stuk langer aan de gang. Iets wat veel verder gaat dan het hele universum ontdekken. Iets wat namelijk níét ontdekt wil worden en als het dat wordt, het er voor kan zorgen dat het weer vergeten wordt. Eeuwen lang achter elkaar. Maar er zijn mensen en zelfs nog meer anders die dit niet vergeten. Zorgen dat het niet vergeten wordt maar het liefst zorgen dat het vergeten màg worden. Al eeuwen woedt er een strijd in Italië tussen vampiers, weerwolven en mensen. Met als doel om elkaar te vernietigen zodat er één over blijft die overheerst. De sterke bloeddorstige vampiers, theoretisch dood, maar qua snelheid en behendigheid nog o zo levendig, strijdend voor hun plek op aarde. De weerwolven, die eigenlijk het grootste deel van hun tijd heel menselijk zijn. Maar met het verschil dat ze eens per maand, als het volle maand is, veranderen in bloeddorstige wolven die op zoek zijn naar slachtoffers en hele dorpen kunnen verslinden. En dan nog de mensen, teminste een selectieve groep die er voor wil vechten dat er geen vampieren en weerwolven meer zijn. Sterker dan andere mensen door hun uren training en middelen om vampiers en weerwolven te vermoorden.
Nooit zullen ze ophouden, tot alles uitgevochten. Met als leiders, de hoofden van de families. Generatie op generatie gaat dit door, waardoor ze nooit zomaar opgeven. Het is de plicht van de familie om alle andere soorten uit te roeien.  Elk personage die meedoet is dus ook een soort van familie van elkaar, binnen de groep waarin ze meedoen natuurlijk. Zodra je bevriend wordt met een ander soort wordt je zo uit de groep gegooid en met nog grotere gevolgen.
Dus strijd je mee? Doe mee met een van de groepen en beleef het!
by metaphoricalallusion of atf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Het plot
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Out of character :: Information :: Plot-
Ga naar: