IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ezio Auditore

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ezio Auditore
Leader
avatar

Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 10-07-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Karakter Kaart
Leeftijd:: 26
Liefde: Love is easier to break than a human neck

BerichtOnderwerp: Ezio Auditore    ma jul 15, 2013 7:49 amName:Ezio Auditore
Nicknames:Ezio
Age:26
Date of Birth:Birthday (07/08/1081)
Member Group: Vampires
Sexuality:Hetero
Hometown:Venetië
Face Claim:Ezio Auditore AC II

Tell us about yourself.


PERSONALITY
Ezio is een typische vampier zoals we die wel kennen. Hij is een arrogante man die denkt dat hij het recht heeft je te vermoorden als het hem niet zint. Hier mee maakte hij natuurlijk niet veel vrienden mee. Maar dat is een ding waar Ezio zeker niet van wakker ligt. Hij is alleen maar uit op macht. Hij zoekt een soort waardering in het leven, maar als hij die zoekt bij een mens raakt hij nog al snel verveeld. Als hij verveeld raakt, vermoord hij je gewoon. Zo werkt het in het leven van Ezio. Toch zal hij niet zo snel zelf zijn tanden in een mens zetten. Als hij dood gebruikt hij de wapens van een sluipmoordenaar. Dit komt omdat hij niemand vertrouwd. Ezio is oud geworden en dat merk je ook echt. Hij komt over als een heel kalm persoon en eigenlijk lijkt niets hem veel te schelen. Het is geen slimme strategie, want het is gewoon zo.

Ezio is geen persoon die snel zal lief hebben. Maar zijn naaste familie of de vampieren die hij gemaakt heeft, is hij heel zorgzaam voor. Hij bied ze onderdak in zijn villa of in zijn gasten verblijf. Zorgt er voor dat hij deze vampieren kan trainen en kan voeden. Dit heeft Ezio vanaf het eerste moment gedaan toen hij de weerwolven zag komen. Hij vind het belangrijk dat zijn familie en naasten overleven. Want zij zijn  de mensen die Ezio vertrouwt en lief heeft.

HISTORY
Ezio Auditore is de eerste vampier die op deze aarde is ontstaan. Vanaf dat hij 26 jaar was geworden, is hij vervloekt voor de eeuwigheid. Ezio Auditore was een arrogante en naïeve jongen die door de wereld wandelde. Maar die arrogantie werd niet in dank afgenomen. Wie de vloek bij hem heeft opgelegd en hoe die persoon dat gedaan heeft weet Ezio niet. Maar het overkwam hem wel. Hij werd niet ouder, had geen honger meer in andere dingen dan rood vlees en van rood vlees ging het over na bloed. Zoveel mensen heeft Ezio om zich heen vermoord, zoveel dode mensen heeft hij in zijn handen gehad en hij begreep maar niet wat er aan de hand was. Totdat hij vluchtte uit zijn dorp. Mensen noemde hem een vampier en Ezio heeft die naam altijd aangehouden voor zijn soort. De vampiers van Venetië.

Na zo'n 327 jaar rond te lopen op de aarde kijk je wel anders om je heen.  Ezio heeft zoveel gezien dat het hem inderdaad niets meer kan schelen wat er om hem heen gebeurt. Tot zekere tijden waren aangebroken dat hij niet helemaal veilig meer leefden. Sindsdien is Ezio zeer veranderd. Er is een soort nieuw leven in hem geblazen. Hij is zich meer gaan richten op hoe de mensen om hem heen leefden. Hoe hij ze kon gebruiken om zich te verdedigen tegen de monsters dat hij tegen was gekomen. Maar aangezien hij nog steeds een eenzaam leven leiden kende hij geen andere vampiers. Totdat hij achter de kracht kwam, dat hij die zelf kon maken. Hij kon zijn eigen Clan op bouwen en dat deed Ezio. Het begon met een klein groepje die hij veranderde, maar die hadden geen controle, vermoorden mensen en maakte nieuwe vampiers. Ezio is terug gaan wonen in Venetië en heeft daar de Villa Auditore opgebouwd met een aantal trouwe vampiers. Een daarvan is zijn jongere broer. Hij leerde zijn vampiers daar met de harde hand hoe ze zich moesten gedragen omdat ze anders vermoord zouden worden. Vele vampiers zijn ook gestorven tijdens die trainingen. Maar de doden tallen in de stad verminderde, net zo als de aanmaak van nieuwe vampiers. Iets wat een mooi iets was in de ogen van Ezio. Zijn Villa werd steeds groter en moest uiteindelijk een gasten verblijf geplaatst worden. De ramen waren stuk voor stuk met speciaal glas in gezet zodat ze niet zouden verbranden door de zon. Ezio droeg altijd een mantel die zijn gezicht bedekte om door de straten te kunnen lopen.

Ezio werd steeds meer geliefd tussen zijn vampiers en hij vertrouwde ook steeds meer vampiers. Had verschillende vampiers tot belangrijke taken gezet. Wel een van de belangrijkste was fout gegaan. Hij had tien vampiers ingezet om de monsters te gaan onderzoeken. Er was er een terug gekomen. Tijdens volle maan, een krachtige maan die hun geluk zou geven, gaf hun juist ongeluk. Ezio was zijn vampieren kwijt geraakt, zijn familie. Weerwolven werden deze monsters genoemd. En Ezio ging zijn wraak halen.

Maar na al die jaren heeft zijn wraak is zijn wraak nog niet gestild. Ezio was gestopt met bloed drinken van de mensen. Zoals vele vampieren onder hem. Hij dode ze door wapens te gebruiken die sluipmoordenaars ook gebruikte. Maar nog steeds ging hij door, net zo lang tot dat hij zijn wraak had gestild.


Do you have previous experience?

Ezio strekte zich uit. Ondanks dat hij geen slaap nodig had, voelde hij zich vermoeid. Een lange nacht was het voor hem geweest en zijn broeders en zusters. Hij kraakte zijn nek door zijn nek te draaien. Sloot kort zijn ogen voordat hij naar binnen ging. Ze waren deze nacht druk bezig geweest. Een nieuwe nacht vol moord. Het was volle maan geweest en Ezio en zijn broeders en zusters zijn op pad geweest. Ze gingen niet jagen op die vreselijke monsters, maar hielden de wacht langs de poorten en muren van Venetië. De vampiers en de mensen die daar woonden wilde ze zoveel mogelijk beschermen tegen deze vreemde wezens. Ondanks dat ze niet meer zo vreemd waren voor de vampiers, hield Ezio ze altijd voor vreemde. Een soort dat niet eerder bestond dan dat hij bestond. In elk geval dacht hij dat. Voordat hij zelf ze had ontdekt had hij er nooit iemand over horen praten. Maar vannacht was alles goed gegaan. Waren de mensen en vampiers in Venetië nog veilig. Zachtjes beet hij op zijn onderlip voordat hij zijn huis binnen ging. Binnen waren er zoveel andere, vampiers die Ezio allemaal kende, sommige die hij zelf getraind had. Andere die hij door andere had laten trainen. Sommige vampiers knikte vriendelijk naar hem, andere hielden zich stil terwijl hij langs liep. Ezio hield hier nooit zo van. Hij was net zoals zijn broeders en zusters. Een vampier. Hij nam de trap omhoog en liet zich door zijn voeten leiden naar zijn kamer. Waar hij zich in de bruine zetel liet vallen. Onderuit gezakt sloot hij opnieuw zijn ogen. Wat een avond, niets spannends was er gebeurd en hij kon alleen maar stil blijven staan bij de poorten. Straks zou hij wel weer uit zijn zetel vandaan komen en nieuwe opdrachten geven. Tot nu toe hielden de wolven zich stil. Dat was maar goed ook.

occ: Beetje falend
THE ROLEPLAYER | Michelle| 18 | -
made by amanda the pirate* at caution 2.0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ezio Auditore
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In of character :: Registration :: Accepted Vampires-
Ga naar: