IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Connor Kenway

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Connor Kenway

avatar

Aantal berichten : 167
Registratiedatum : 16-07-13

Karakter Kaart
Leeftijd:: 25 Years
Liefde: Lrarentina I know it's true.

BerichtOnderwerp: Connor Kenway   do jul 18, 2013 6:13 amName:Ratonhnhaké:ton
Nicknames:Connor Kenway
Age:25 Jaar
Date of Birth:Birthday (08/08/1756)
Member Group: Werewolf
Sexuality:Hetero
Hometown:Rome
Face Claim:Connor Kenway (AC III)

Tell us about yourself.

|| PERSONALITY ||

De dood van Connor's moeder en het verbranden van zijn dorp liet hem opgroeien met een sterk verlangen naar wraak. Dat maakte van hem een meedogenloze moordenaar, waarbij hij vaak in woede en haat leefde. Hij komt dan ook bij andere over als een humorloos persoon, die weinig gevoelens toont. Echter achter dat masker verschuilt zich een vriendelijk persoon, die geeft om de mensen waarvan hij houd. Als je Connor dan ook uiteindelijk leert kennen en hij jou, dan is hij een sociaal persoon. Al vertrouwt hij je niet zomaar, en prik je niet makkelijk door zijn gesloten persoonlijkheid heen. Ook is Connor veel bezig met de natuur, en is hij vaak op reis om niet op dezelfde plekken te blijven. Hij trekt er vaak alleen op uit, en weet dan ook alles over overleven in de wilde natuur. Bovenal is hij een mysterieus persoon, die zich schuil houd achter zijn kap dat het meeste van zijn gezicht verborgen houd, Connor is slim en hij weet wat hij doet. Overleven, vechten en vermoorden is een gewoonte  iets wat hij zonder moeite en enige twijfel doet.

|| HISTORY ||

Zoon van Haytham Kenway en  Kaniehtí:io, heeft Connor de naam Ratonhnhaké:ton gekregen bij zijn geboorte. De naam Connor heeft hij op latere leeftijd gekregen. Connor leefde in een kamp, opgevoed door zijn moeder. Geboren met het weerwolf gen, niemand in het kamp wist het. Hij zelf ook niet, totdat hij op 2 jarige leeftijd een dag prongelijk een vriend had vermoord. Het gebeurde uit woede, en het was niet zijn bedoeling. Sinds die tijd heeft Connor de kracht om in een weerwolf te kunnen veranderen, het werd geheim gehouden. Enkel zijn moeder wist ervan. Nadat hij 9 jaar was geworden, werd het kamp overvallen door tempeliers. Zijn moeder kwam om bij de brand net zoals vele vrienden en familie. In woede had Connor de tempeliers vermoord in zijn weerwolf vorm. Sommige waren gevlucht. Nadat zijn kamp verwoest was, is Connor op zichzelf gaan leven. Hij leerde van de natuur, en was ijzer sterk in het jagen en overleven in de wildernis van Amerika. Op een dag trof hij een oudere man aan, de man wist wat hij was en bood hem een huis aan. Connor nam het aanbod aan, en zo werd hij getraint tot een waardige Assassin. Jaren gingen voorbij, en na die jaren training was hij het perfecte moord machine. Het doden van tempeliers en vampiers was iets wat hij zonder enige moeite deed. In combinatie met zijn weerwolf was hij onverslaanbaar. Toen Connor 23 werd, is hij naar Italie getrokken, en daar leeft hij nu. Nog steeds opzoek naar tempeliers en vampiers, opgejaagd door mensen die van zijn vloek afwisten.

|| ASSASSIN ||

Al vroeg getraint door een waardige Assassin, maar zelf had hij ook al de aanleg en de fisieke en mentale kracht om goed te kunnen vechten. Grotendeels doordat hij al van kleins af aan weerwolf is geweest. Zijn vecht skills zijn perfect, evenals zijn free running.

|| WEAPONS ||

KLIK

|| APPERIANCE ||

»Werewolf

[ PELT COLOR ] Black
[ EYE COLOR ] Yellow
[ NOSE COLOR ] Black
[ PAW PADS ] Black
[ FUR STRUCTURE ] Shut and thik, quite long
[ BUILD ] Long legs, and a strong muscular body
[ SIZE ON BACK PAWS ] 2.05 cm
[ WEIGHT ] 120 kg
[ WOLF VOICE ] Same as human voice

»Human

[ SKIN COLOR ] Tanned (red people)
[ EYE COLOR ] Brown
[ HAIR COLOR ] Black
[ SIZE ] 1.90 cm
[ WEIGHT ] 75 kg
[ BUILD ] Strong and muscular. But skinny.
[ CLOTHES STYLE ] Simply fitting clothes
[ VOICE ]|| THEMES ||
|| PICTURES  ||

»Werewolf

KLIK


»Human

KLIK


Do you have previous experience?
Scars have the strange power to remind us that our past is real.Connor

"I realize now that it will take time, that the road ahead is long and shrouded in darkness. It is a road that will not always take me where I wish to go – and I doubt I will live to see it end. But I will travel down it nonetheless."

Seizoenen gingen aan elkaar voorbij, zonder dat Connor er enige erge in had. Een wolf hielt zich verborgen tussen een wirwar van takken en bladeren, maar als je goed keek kon je de omtrek van een grote maar slanke weerwolf zien. Een zwarte reu, opzoek naar gerechtigheid, vrijheid. Nu nog zo ver te zoeken, niet wetend dat hij zijn hele leven zal strijken naar dat doel. Een simpel woord, maar zo machtig in vele manieren. Plots was er beweging te zien in het eerst zo roerloze lichaam van de reu. Connor had zich uren niet bewogen, hij had daar op die tak gestaan, uitkijkend over het gebied, nadenkend over wat er gebeurd was. Maar nog belangrijker, nadenkend over wat er zou gaan gebeuren. De reu schoot over de takken, hij bewoog snel maar geruisloos en lenig, haast leek hij te vliegen. Na zijn weg te hebben gevolgd in de bomen, sprong hij van een tak op de grond waarbij hij soepel op de kussens van zijn poten terecht kwam. Daar stond hij even stil, waarbij hij zijn zintuigen de overhand liet nemen, om er zeker van te zijn dat hij alleen was. Tot zijn geluk was hij alleen. In een neutraal tempo passeerde hij onbemande paden, en verlaten bossen. Zwak zonlicht scheen door de jonge bladeren van de eiken heen, wat zorgde voor een licht speling op de grond onder zijn poten. Op dat soort kleine details lette Connor in het leven, hij genoot er vaak van. Maar hij gebruikte het ook in zijn voordeel als het nodig was. Daarbij als voorbeeld in een gevecht, hij was een snelle moordenaar maar daarbij kwam meer kijken dan alleen zich doelen op het slachtoffer en het eindigen van zijn of haar leven. Er was zoveel meer, want als hij die macht niet had zou hij niet zo ver zijn gekomen. Maar dat waren dingen van vroeger, die trainingen zaten erop, en hij was nu wie hij was. Een waardige man en weerwolf.

De lente passeerde, maar de winter had nog wat sporen achter gelaten. Hier en daar lag nog wat sneeuw, en het water waar hij zich bevond was nog redelijk goed bevroren. Sterk genoeg om een weerwolf van zijn postuur te dragen. Connor stond aan de rand van het bevroren meer, zijn ogen glijdend over het ijs opzoek naar de geur die hem hier had gebracht. Een geur die hij puur met toeval tegen het lijf was gelopen. Eentje die hij zeker niet had verwacht, bij lange na niet, want je kwam niet iedere dag een mede weerwolf tegen, en al helemaal geen alfa. Maar Connor loog niet over zijn gedachtes waarbij hij lichte vreugde voelde bij het idee van wie deze geur afkomstig was. Hij stapte dan ook zonder enige twijfel het ijs op. Zijn spieren rolde onder zijn hier en daar nog dikke winter vacht. Zijn lange zwarte scherpe nagels kraste over het ijs, voor nog meer extra grip. Daar was ze, en vlak na het beeld van de wolvin merkte hij ook dat de alfa zijn komst had opgemerkt. Natuurlijk, het kon ook niet anders. Beide wolven wiste waarop ze moesten letten, en zo vonden ze elkaar als de wind die zorgde voor het waaien. Connor kon een grijns niet onderdrukken. Een soort van qua jongens grijns, die je niet vaak bij hem zag. ’It's been a long time.’ Sprak hij, zijn stem onderdrukt met een lichte ondertoon. ’..Larentina..’ Bracht hij nog achter zijn eerdere woorden. Zijn goude ogen volgde iedere beweging van de teef voor hem. Al waren het er niet veel. ’Tell me, wat brengt jou hier? Het kan geen toeval zijn dat we elkaar tegen het lijf lopen.’ Bracht hij als een mededeling waarvan hij zeker wist dat Larentina ook gedacht had aan die vraag. Misschien in een andere zin, maar het kwam op hetzelfde neer. Connor liet de gedachte hoe ze zich ontmoet hebben voorbij varen, dat was niet iets voor nu. De reu bleef op zijn twee sterke achterpoten stevig op het ijs staan, zijn armen ligt op het ijs leunend met de enige ruimte tussen de mede wolf en hem. Het gesprek viel stil. Enkel het geluid van dooiend sneeuw en de zachte lente wind was hoorbaar. Voor nu hielt Connor zijn kaken op elkaar, benieuwd wat deze tweede ontmoeting met zich mee zou brengen.

words: 763 | tag: Open || Larentina Argent

THE ROLEPLAYER | Bente Kistenmacher | 16 jaar | -
made by amanda the pirate* at caution 2.0


Laatst aangepast door Connor Kenway op vr jul 19, 2013 2:16 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Larentina Argent
Alpha
avatar

Aantal berichten : 204
Registratiedatum : 10-07-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : In de struik derde links

Karakter Kaart
Leeftijd:: 19
Liefde: If the truth has been forbidden then we're breaking all the rules 

BerichtOnderwerp: Re: Connor Kenway   do jul 18, 2013 8:06 am

YOU HAVE BEEN ACCEPTED
Mooie applicatie, vergeet niet de claims te doen
en veel plezier op de RPG.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://afterdark.actieforum.com
 
Connor Kenway
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In of character :: Registration :: Accepted Werewolves-
Ga naar: