IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Humans

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sergio di Vagno
Chief
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 10-07-13
Leeftijd : 22

Karakter Kaart
Leeftijd:: 25
Liefde: I've got no time for love

BerichtOnderwerp: Humans   vr jul 12, 2013 7:05 am

HUMANS

Deze mensen, of ook wel hunters genoemd in Italië zijn wel anders als gewone mensen. Het hoofddoel is namelijk: alle vampieren en weerwolven uitroeien die er te vinden zijn. Er zijn er waar het bij in de familie zit en die zijn gemiddeld ook wat sterker als gewone mensen.
Maar wat hun vooral sterk maakt zijn de middelen die ze gebruiken om alles wat ze willen voor elkaar te krijgen. De familie heeft namelijk heel veel kennis over alle sterke en zwakke punten van vampieren en weerwolven. Natuurlijk de welbekende houten staken voor vampieren, daglicht, vuur en verveïne. Maar ze zijn er ook van op de hoogte hoe je een vampier of weerwolf moet herkennen.
Een kracht die ze hebben is dat ze altijd onderschat worden en niet opvallen. Tussen heel veel gewone mensen heb je de mensen die op vampieren en weerwolven jagen. Daarom kunnen ze erg onverwachts uit de hoek komen.
Wat verder belangrijk is om te weten is dat niet zomaar iedereen dit doet. Sergio di Vagno, de leider onder de mensen zorgt er voor dat alleen degene ertussen komen die te vertrouwen zijn. Dat is eigenlijk zijn enige eis. Je hoeft niet enorm sterk of slim te zijn. Zolang je maar te  vertrouwen bent. Iedereen heeft zijn kwaliteiten. Dat is tenminste zijn overtuiging.
De 'vergaderplek' en het thuisoord zijn in het kasteel van de familie. Hier wordt alles besproken en voorbereid en is het dus ook ten strengste verboden voor weerwolven en vampieren. Eigenlijk voor alle mensen die niet in de groep zitten want weerwolven zijn wat lastiger te  herkennen dan vampieren in hun menselijke gedaante. Dit risico mag nooit gelopen worden dus wordt er gewoon niemand binnen gelaten die er niet bij hoort.
Eigenlijk word in de groep veel zelf gedaan. Elke avond is er een diner waar iedereen mag blijven eten. Het is natuurlijk niet verplicht en je mag ook je eigen leven hebben. Maar bedenk je wel dat je ook verplichtingen hebt tegenover de groep en er ook zekere verwachtingen zijn. Natuurlijk kun je in teams werken met de mensen die je aardig vindt. Echter zul je ook wel eens moeten werken met iemand die je niet aardig vind, maar dat is puur omdat de kwaliteiten moet worden gecombineerd.
Dus onderschat ze niet.. en join de mensen!
by metaphoricalallusion of atf

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Humans
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Out of character :: Information :: Groups-
Ga naar: