IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Werewolves

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Larentina Argent
Alpha
avatar

Aantal berichten : 204
Registratiedatum : 10-07-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : In de struik derde links

Karakter Kaart
Leeftijd:: 19
Liefde: If the truth has been forbidden then we're breaking all the rules 

BerichtOnderwerp: Werewolves   ma jul 15, 2013 3:34 am

WEREWOLVES

De eerste weerwolf ook wel genaamd Ethan Argent was een jonge man toen hij gebeten werd door een wolf. Hij kwam gewond in een klooster terecht waar ze voor hem zorgde. Op de derde dag was de wond plots genezen. Ethan moest nog een paar dagen blijven om aan te sterken. Twee dagen naar de genezing was het volle maan. Hij voelde zich al een paar uur vreemd. Wanneer de maan op zijn hoogst stond veranderde hij op een pijnlijke manier in een wolf. Hij dode de nonnen op brute wijzen. Toen hij eenmaal weer bij was gekomen wist hij niet wat hij zag en ging er vandoor. Zo is de eerste weerwolf ontstaan. De mensen die de gen dragen moeten het eerst activeren. Dit kan alleen door een moord te plegen, of het nu de bedoeling is of niet. Het weerwolf zijn is een vloek waar niet iedereen blij mee is. Vanaf dat moment dat hun gen geactiveerd is worden zijn of haar krachten geactiveerd en zal bij de eerstvolgende volle maan de echte transformatie plaatsvinden. kinderen van weerwolven zijn al voor hun eerste transformatie sterk en in een goede conditie. ze hebben een kort lontje en laten zich vaak meesleuren door hun emoties. de eerste keer dat de weerwolf veranderd is het ergste. er zit minimaal vijf uur tussen het begin en het einde van de transformatie en het is een erg pijnlijk proces. Aangezien de botten zich gaan verplaatsen en vervormen. in de laatste paar minuten begint het haar te groeien, krijgt het slagtanden, gele ogen en klauwen. na een puur uur veranderd de wolf weer terug naar de menselijke vorm. per maand wordt de pijn minder en wordt het makkelijker te beheersen, maar het is onmogelijk volledig onder de knie te krijgen. eenmaal in wolf hun wolven form neemt het 'beest' in hen over en is geen vriend of vijand meer veilig!

Een weerwolf ziet er uit als een normale wolf en loopt op vier poten. Een weerwolf is makkelijk te onderscheiden door naar de ogen te kijken. De ogen gloeien als het waren op. Hier een gif en een foto van een weerwolf 1 2

Weerwolven zijn sterker dan een mens. Ze zijn niet zo sterk als een mens wanner ze in hun menselijke gedaante zijn. Maar wanneer ze in hun wolven vorm zijn, zijn ze soms nog sterker dan een vampier. Ze zijn ook sneller dan een mens, weerwolven zijn sneller dan een mens. Weerwolven hebben dit vermogen in beide vromen. Tijdens de volle maan kunnen ze dit vermogen ook om sneller te zijn dan een niet originele vampier. Weerwolven bezitten bovenmenselijke behendigheid.  Ze kunnen bewegen, springen, klimmen, en ongelooflijk snel draaien zonder moeite of uitputting. Weerwolven bezitten bovenmenselijke regeneratieve capaciteiten, wat betekent dat als ze ooit gewond raken de wond binnen enkele minuten zo is genezen dat er alleen nog een litteken over houd. Het duurt ongeveer een paar uur voor ook die litteken verdwenen is. Het word zelfs gezegd dat weerwolven bijna even snel genezen als vampiers zelfs in menselijke vorm. Weerwolven hebben de extreem scherpe zintuigen van geur, zicht, smaak en gehoor. De beet van een weerwolf is zeer dodelijk voor vampiers ze worden hondsdol en uiteindelijk zullen ze vermoord worden door een andere vampier. Wanneer een weerwolf  woedend is, verhogen hun woede al hun krachten en vaardigheden voor een korte periode van tijd. De krachten en vaardigheden van een weerwolf worden versterkt en zijn op hun hoogtepunt tijdens een volle maan. Tijdens een volle maan, zullen zij ongewild veranderen in wolven. Ook kunnen ze er voor kiezen om buiten de volle maan om te veranderen. Op dat moment neemt het 'beest' het niet over en kunnen ze hun daden zelf kiezen. Weerwolven zijn ook in staat om aan te voelen als je liegt of niet. Omdat de familie Argent de afstammen van de eerste weerwolf is is er altijd iemand die de alfa is over alle weerwolven. Die wolf bezit de alfa stem. De alfa stem is zo krachtig dat de alfa je kan dwingen om te veranderen. Je kan de alfa stem niet snel negeren en in de meeste gevallen moet je opvolgen wat de alfa zegt De familie Argent hun krachten zijn ook sterker dan die van alle andere alfa's. Ze zijn de vijanden van de vampiers maar ook sinds een tijd van de hunters. Dit omdat ze tijdens de volle maan ook mensen hebben vermoord.

Net zoals elk wezen heeft ook de weerwolf zijn zwakheden. Een van de grootste zwakheid is het kruid Wolfsbane. Dit heeft het zelfde effect als vervain voor vampiers. Wolfsbane is een kruid waar weerwolven zwakker van door worden. Ze kunnen er brandwonden van krijgen wanneer ze het aan raken en wanneer ze het binnen krijgen kan een weerwolf bloed op hoesten en krijgt koorts. Echter kan dit kruid een weerwolf niet doden. Echter wel zo verzwakken dat ze nog zwakker zijn dan een mens. Nog twee andere zwakheden zijn onthoofding en het er uit rukken van het hart. Hier door zullen ze onmiddellijk dood gaan.

De transformatie naar een wolf is in dit filmpje te zien. transformatie naar een wolf.


De alfa op dit moment is Larentina Argent Alle weerwolven moeten naar haar luisteren. Doe je dit niet dan kan je een straf verwachten.
by metaphoricalallusion of atf


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://afterdark.actieforum.com
 
Werewolves
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Out of character :: Information :: Groups-
Ga naar: